January 12, 2012

Urgent call for unity pt 2

"Ennyi van, hogy a Szolidaritás és a Milla a Gyurcsányt támogatja és viszont. Nincsen összeesküvés elmélet. Csak ha mondjuk egy Gyurcsány mentes ellenzéki szövetséget szeretnél összehozni, akkor ez a két szervezet nem lehet benne. Jó, a Milla talán kevésbé, de valahol úgyis összetalálkoznak, mert a Millát olyanok csinálták, akik az SZDSZ környékén voltak mindig."
Orbitron Megacivil Megaharcos ezt a zseniális epigrammát küldte válaszul az előbb publikált jegyzetemre. Eredetileg azzal indított, hogy amit írok, az nem hülyeség, hiszen - idézem: "a Milla és a Szolidaritás Gyurcsány és a DK seggében van tövig". Ezt nevezem, baszki! Pure genius!

Az a baj, hogy ez pont az az elbaszott paranoiás faszriszálás, amit az előbb vehemensen támadtam! Csak egy kicsit még durvábban, megkövetve Albert Einstein meglátását az emberi hülyeségről, ami ugyebár a világegyetemmel ellentétben biztosan végtelen. Ez a mentalitás fog konkrétan ahhoz vezetni, hogy az ellenzékben végül a gyurcsányisták szava lesz az egyedüli meghatározó szó...

De szerintem ezt kurvára egyértelműen leírtam! Nemtom, bazmeg, szövegértési skilleket nem ártana egy kicsit tuningolni! Az egy dolog, hogy én személy szerint ugyanúgy utálom Gyurcsányt, mint az összes ultramegagiga főcivil, csak éppen ez kurvára nem úgy működik, hogy ha valakit utálunk, akkor az nincs! Nem lesz Gyurcsány-mentes ellenzék, ezt kéne talán fölfogni!

Ez a gyurcsányozás valójában olyan szinten primitív, hogy ezt tényleg a Jobbiknak kéne meghagyni! Rövid távon lehet, hogy némi politikai haszonnal jár a Jobbik szintjére lesüllyedni, viszont hosszú távon a megsemmisüléshez vezet. Amit a "civilek" most művelnek, az a színtiszta weimarizáció!

Egyszerűen az van, hogy Gyurcsány is része az ellenzéknek. Ez egy tény. Most jöhetsz nekem a különböző illuminátusos agyrémekkel, hogy én mennyire nem látom a fától az erdőt, de én az ilyen dumákat az egészségi állapotom megóvása érdekében ignorálom!

A "civilek" előbb-utóbb úgyis összefognak majd a gyurcsányistákkal, csak hát akkor már késő lesz. A gázkamrában már mindegy, hogy ki kivel fog össze...

Na, jó! Visszaveszek magamból. Az összefogást nyílván nagyon sokféleképpen lehet értelmezni. Tehát amikor ilyen undorító férgek, ilyen fertőző baktérium, mint Gréczy Zsolt, arról beszélnek, hogy az összes párt vezetője vállvetve álljon a színpadra, és mindenki szeressen mindenkit, de legfőképpen Gyurcsány Ferencet (aki állítása szerint a "legnagyobb név" a nemzetközi diplomáciában), az ilyen szólamoktól énnekem is azonnal nyílik a bicska! Meg amúgy Gréczynek bármilyen szólamától. Szólam alatt jelen esetben értsd azt, hogy az illető szóra nyitja a száját...

De baszkikám, ezt lehetne normálisan is csinálni! Például hogy nem a múltat kéne állandóan felhánytorgatni, ebben speciel kurvára igaza van bárkinek, aki éppen mondja! Igazából te is ezt csinálod, ahogy a millások SZDSZ-es múltját részletezed! Ki a faszomat érdekel, hogy SZDSZ-esek voltak??? Morvai Krisztina is az volt! Ez az érv a debilitás legmagasabb csúcsa!

Nem az a baj, amit régen csináltak, hanem az, amit most csinálnak, baszki! A jelennel kéne foglalkozni! Ha valaki régen szar dolgokat csinált, és azóta nem változott meg, akkor most is szar dolgokat csinál! Ennyi a képlet.

Alapvetően szintén azt vélem, hogy valami "technikai koalíció" lenne a megoldás, csak ezt szerintem egyrészt minél hamarabb el kéne startolni, másrészt halálkomolyan és a lehető legszigorúbban kizárni mindenfajta személyeskedést és múlt-boncolgatást! Kizárólag a technikai dolgokkal foglalkozni! Ha már egyszer technikai koalícióról beszélünk...

Például hogy milyen legyen az új választási rendszer? Ezen kurvára nem ártana egy kicsit agyalni, hogy a jövőben ne állhasson elő a jelenlegi szituáció!

Egyszerűen olyan szintű mindkét oldalon a pragmatizmus hiánya, hogy ha így megy tovább, akkor még több fideszes lesz a parlamentben, mint most! Az aztán tényleg nagyon frankó lenne...

No comments: